Företag

Augustinsson är tillbaka: "Kör för fullt"

  • Herrar
  • A-lag
  • 28 feb 2019

Jonathan Augustinsson är tillbaka i full träning och är redo att tampas om en startplats.

Olyckan var framme den 8 januari när Jonathan Augustinsson var på landslagsuppdrag. Sedan dess har vila, rehab, och träning stegrats sucesivt till att nu ha tränat med boll de senaste två veckorna.
– Jag har tränat lite lättare med boll ett tag men började köra för fullt i fredags förra veckan och så har jag kört på för fullt igår och idag, sa Jonathan själv efter onsdagens träning.

Men även om Jonis varit borta från träningsplanen ett tag har han kommit in i, den till viss del nykomponerade, gruppen på ett bra sätt och ser positivt på den ökade konkurrensen på vänsterbacksplatsen. Och att konkurrera med just Elliot Käck om en startplats är inget nytt.
– Den (konkurrensen) är jag van vid från 2016 och 2017 så jag hoppas väl att det går lite bättre för mig den här gången. Käck är en bra spelare så det gäller att göra bra ifrån sig på träningarna så ska tränarna ta ut laget sen.

Jonis utvecklar sedan resonemanget kring konkurrenssituationen men skrattar och avböjer att svara när han får frågan om vad han är bättre än Elliot på. Men sen hittar han ändå en konkurrensfördel till hans favör.

Se hela intervjun i spelaren längst upp!

Senaste nyheter

Relaterat