Företag

Arrangemang

Djurgården Ungdom arrangerar fotbollsverksamheht under samtliga skollov. Arrangemangen skiljer sig åt i innehåll och format.

Fotbollsskola

För de spelare som söker en lättsam och lärorik fotbollsvecka passar Fotbollsskolan, som arrangeras i åldrarna 8-12 år för alla spelare oavsett tidigare spelarerfarenhet eller förening. 

Fotbollsskolan pågår 09.00-15.00 varje dag, oftast hela veckor måndag-fredag (undantag för midsommarvecka och skolavslutningsvecka). Varje dag har sitt eget fotbollsrelaterade tema och innehåller träning, lek, lunch och mellanmål.

Deltagarna delas in i åldershomogena grupper och leds av unga utbildade instruktörer från Djurgårdens egna lag. Om man önskar hamna tillsammans med någon specifik kompis så skriver ni det i er anmälan. 

Vid frågor kring fotbollsskolan är ni välkomna att mejla: [email protected]

Akademicamp

DIF Ungdom arrangerar akademicamper med olika teman under ett antal lovveckor på sommaren. Campen leds av akademins tränare och följer akademins utvecklingsplan. 
Oavsett form är akademicampen för de ambitiösa spelarna med god erfarenhet utifrån ålder. 

Akademicampens olika format

Akademicamp: Alla positioner - Flickor och pojkar

Akademicamp Målvakt: Flickor och pojkar

Akademicamp Tjej: Alla positioner - Flickspelare

Akademicamp Båstad: Alla positioner - Flickor och pojkar

Akademicamp Gotland: Alla positioner - Flickor och pojkar

 

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på [email protected]

 

TILL ANMÄLAN

Clinics

DIF Ungdom arrangerar inspirerande, lärorika och välplanerade akademiclinics med olika teman under vårens och höstens lovveckor. Clinics är för de ambitiösa spelarna med god erfarenhet utifrån sin ålder och ger möjlighet till att förbättra specifika fotbollsfärdigheter tillsammans med välutbildade akademitränare. Varje clinic pågår i 2,5 timme, förmiddag eller eftermiddag, och har fokus på ett fotbollstema. 

Clinics genomförs på sportlov, påsklov och höstlov i följande format:

Clinics: Alla positioner - Flickor och pojkar

Clinics Målvakt: Målvakter - Flickor och pojkar

 

TILL ANMÄLAN