Företag

Våra partners

Huvudpartner

Som huvudpartner till Djurgården Fotboll tillhör ni en exklusiv skara och ni räknas till den innersta kretsen i föreningen som dessutom utgör grunden i vår verksamhet samtidigt som ni får unika associations-rättigheter till DIF:s starka varumärke.

En huvudpartner till Djurgården Fotboll syns och engagerar sig med oss och vi bygger våra varumärken – tillsammans.

Närmare än så här kommer man inte laget utan att heta Mange Eriksson. Förutom allt detta är ni med i vårt affärsnätverk DIF BUSINESS där syftet är tydligt – ni ska göra fler affärer.

 

 

Officiell partner

Som officiell partner ligger fokus på exponering, spelaraktiveringar och hospitality. Ni utgör en viktig del av Djurgården Fotboll och syns tillsammans med oss samtidigt som ni har tillgång till spelare för att nå ut med ert budskap. 

Självklart innefattar detta också en biljettpott samt medlemskap i vårt affärsnätverk där vi förenar fotboll med affärer. Detta partnerskap ger er unika associationsrättigheter och möjligheter att växa tillsammans med oss.

 

Affärsnätverket

Vårt affärsnätverk är vår starkaste B2B-produkter och vi erbjuder en plattform för att ert företag ska göra affärer! Vi arbetar aktivt för att bygga en stomme med företag och branscher som vill köpa, sälja och slussa affärer i och utanför Djurgården Fotboll.

Vi träffas varje hemmamatch för att nätverka, ta del av en härlig buffé och sedan se match på arenans bästa platser – allt i vår exklusiva Nätverkslounge. Vi arrangerar event och resor för att ytterligare stärka relationerna och bygga upp affärsplattformen och syftet är tydligt- vi vill förena fotboll med affärer.

 

Premiumpartner

Premiumpartner är den perfekta nivån för dig som gillar att gå på fotboll med kunder och vänner. Samtidigt stöttar ni föreningen och blir en viktig del i Djurgården Fotbolls partnergemenskap. Som premiumpartner får du tillgång till VIP-loungen Frank’s samt  får det lilla extra i form av två exklusiva träffar med vårt affärsnätverk. Ni sitter på arenans bästa sittplatser på VIP-läktaren och ni exponeras också på över 400 st TV-skärmar på arenan, storbilden och på dif.se.”