Företag

Barilla ny partner till Djurgården Fotboll under återstoden av 2019

  • Partners
  • 17 okt 2019

Vi säger välkommen till Barilla som kliver in som partner till Djurgården Fotboll under slutspurten av Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan.

Italienska livsmedelsföretaget Barilla, främst kända för sin pasta, pesto och såser, kliver in som partner till Djurgården Fotboll under seriespurten för såväl herr- som damlaget.

Redan på söndag den 20 oktober står Barilla som matchvärd till mötet mellan Djurgården och Piteå på Stockholms Stadion i OBOS Damallsvenskan.
– På Barilla vill vi erbjuda god mat som är ”bra för dig och bra för planeten”, men vi vill också främja en aktiv livsstil. I dag gör vi bland annat detta genom samarbeten med idrottsprofilerna Roger Federer och Mikaela Shiffrin. Att nu inleda ett lokalt samarbete med Djurgården Fotboll känns därför väldigt spännande, säger Claes Leander, Nordisk Marknadschef på Barilla.

Under återstående matcher för herrlaget i Allsvenskan kommer Barilla bland annat att synas på matchshortsen.
– Det är oerhört glädjande och meriterande att ett så starkt och välrenommerat globalt varumärke som Barilla väljer att inleda ett samarbete med Djurgården Fotboll. Det är onekligen ett kvitto på att sättet vi arbetar på och det vi erbjuder är efterfrågat och attraktivt. Barilla är ett företag med en lång och anrik historia, precis som vår egen. Barilla har genom åren även gjort sig kända för sin starka koppling till fotboll och annan idrott av yppersta världsklass samt produkter av högsta kvalitet, säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll.

Vill du veta mer om partnerskap tillsammans med oss? Klicka här.

Senaste nyheter

Relaterat