Företag

Mange om landslaget: "Kom som en överraskning"

  • Herrar
  • A-lag
  • 28 sep 2021

Magnus Eriksson är uttagen i A-landslaget som möter Kosovo och Grekland på hemmaplan i oktober.

Under tisdagsförmiddagen presenterade Janne Andersson landslagstruppen som ska möte Kosovo och Grekland på hemmaplan den 8 respektive 12 oktober. Och där var Magnus Eriksson ett av namnen som presenterades. 

Vi ringde upp Mange direkt efter beslutet men vi var, som han uttryckte det när han ringde tillbaka, inte de enda ringt i telefonen som fått bekänna färg de senaste timmarna.
– Det händer en del i telefonen just i dag…

Stort grattis till landslagsplatsen! Hade du fått beskedet i förväg?
– Nej jag visste väl att jag var med i snacket om bruttotruppen, men i det stora hela kom det som en överraskning att vara med i den faktiska nettotruppen.

Du har en landskamp sedan tidigare, 2014. Men den har du nästan hunnit glömma bort kanske?
– Ja nästan, jag har faktiskt blivit uttagen till tre januariturnéer men bara kunnat delta på en på grund av att det har sammanfallit med klubbyten och därmed flyttar.

Men den här gången blir det väl inget klubbyte i samband med landskamperna…?
– Haha nej precis, Nej nu får jag äntligen vara med och det ska så klart bli jättekul att vara där och bidra med det jag kan bidra med.

Hur kändes det när du fick beskedet?
– Det är jättekul och ett kvitto på att man har gjort bra saker den här säsongen och det är jag väldigt ödmjuk inför.

Vad har du för förväntningar på den här landslagssamlingen?
– Jag ska ta och smälta det här nu en stund…Det ska bli kul att träffa folk som man stött på tidigare i form av ledare och lagkamrater så det kommer bli ett kärt återseende med många!, avslutar Mange.

Nästa gång du kan se Magnus Eriksson spela fotboll på Tele2 Arena är den 18 oktober när Elfsborg kommer på besök. Du som är medlem i Djurgården Fotboll har fått ett mejl med förtur att köpa biljetter. Allmänt biljettsläpp sker på torsdag den 30 september klockan 10:00.

Information för säsongskortsinnehavare
Från och med matchen mot Elfsborg kan du återigen använda ditt säsongskort så som det fungerade innan pandemin. Du behöver alltså inte boka plats inför matchen om du har säsongskort. Observera att du från och med Elfsborgsmatchen återigen också har den entré och plats som är angiven på ditt säsongskort. Läs mer här.

Senaste nyheter

Relaterat