Företag

Hampus Finndell lämnar återbud till U21-landskamperna

  • Herrar
  • A-lag
  • 30 aug 2021

Hampus Finndell klev av planen under söndagens match mot Sirius och har nu undersökts av vårt medicinska team. Naprapat Kalle Barrling ger en rapport om läget med honom, samt Linus Tagesson och Aleksandr Vasyutin.

Hampus Finndell blev liggandes på planen och fick behandling under söndagens match mot Sirius. Efter det spelade han inte mer i matchen, utan byttes ut i den 65:e minuten.

Nu stundar speluppehåll i Allsvenskan och för Hampus del var planen att det skulle innebära spel med det svenska U21-landslaget och EM-kvalmatcher mot Montenegro och Bosnien-Hercegovina, men efter att ha undersökts av vårt medicinska team på Kaknäs under måndagen meddelar Kalle Barrling att han inte kommer att delta i U21-matcherna och att man siktar på att ska kan vara tillgänlig till när Allsvenskan återstartar med hemmamatch mot Hammarby.

Dessutom meddelar Kalle att Linus Tagesson är tillbaka på fotbollsplanen igen, och att det finns en långsiktig plan för honom – och att Aleksandr Vasyutin fortsätter sin rehab med Djurgården inom en snar framtid efter att ha gjort sin inledande rehab med Zenit S:t Petersburg.

Se hela intervjun med Djurgårdens naprapat nedan.


Fler landslagsuppdrag för våra spelare: Rasmus Schüller, Leo Cornic och PK Bråtveit är kallade till landslagsspel. Läs mer här. Även Edward Chilufya är kallad, läs mer här.

Senaste nyheter

Relaterat