Företag

Weard Underwear ny Officiell partner till Djurgården Fotboll 

  • Partners
  • Officiell partner
  • 8 apr 2022

Vi har den stora glädjen att hälsa Weard Underwear hjärtligt välkomna som officiell partner till Djurgården Fotboll. 

Weard Underwear nöjer sig inte med ”helt okej” eller ”ganska bra” och det gör inte Djurgårdare heller. Att aldrig kompromissa med komfort, passform eller bra och hållbar produktion är A och O. Underkläderna är gjorda i bambu vilket skapar ett plagg som är såväl hållbara och lyxiga som snygga och anpassningsbara till både värme och kyla.
– Vi har under en tid jobbat nära Djurgården Fotboll för att ta fram en limiterad produkt som inom kort kommer finnas till försäljning i Djurgårdsbutiken. Det är en marinblå version av Weard’s bambuboxers med Djurgårdsskölden på låret för herrar, och ett vitt underklädesset med diskreta djurgårdsdetaljer för damer, berättar Marwin Gordon, vd på Weard Underwear och fortsätter:

– Vi är oerhört glada att kunna erbjuda både spelare och Djurgårdare en sån premiumprodukt från vår produktkatalog. Vi är svintaggade på det här samarbetet, och det ska bli kul att lansera samarbetet med Djurgårdsbutiken. Våra varumärken vågar båda sticka ut och ser alltid till att toppen är målet inom våra respektive områden. Nu går vi för guld!

Daniel Malmgren som är affärsområdeschef för partners på Djurgården Fotboll:
– Weards produkter är hållbara, innovativa och inte minst väldigt snygga. Det är väldigt roligt att Weard väljer att inleda ett partnerskap med oss då dessa tre egenskaper är väldigt kompatibla med Djurgården och Djurgårdare generellt.

Info om Weard
Weard grundades år 2019 och är specialiserade på baskläder i bambu. De beskriver bambu så här: “Vi hittade världens skönaste material, så vi skapade världens skönaste underkläder”. 

Besök Weard här!

Senaste nyheter

Relaterat