Företag

DIF och Corpay förlänger och utökar samarbetet

  • Företag
  • Partners
  • 30 mars 2023

Vi har den stora glädjen att meddela att Djurgården Fotboll och Corpay förlänger och utökar samarbetet.

Samarbetet inleddes 2020 och sedan dess har Corpay, som är en av de ledande leverantörerna av lösningar för globala betalningar och valutariskhantering, hjälpt föreningen och föreningens partners med internationella transaktioner. 
 
Genom detta fortsatta samarbete kommer Djurgården, DIF-supportrar, sponsorer och lokala företag även i fortsättningen få tillgång till och använda Corpays innovativa lösningar för att minska risken kopplad till valutaexponering. Utöver detta kommer Corpays prisbelönta handelsplattform göra det möjligt för kvalificerade företag att hantera sina globala betalningar från en enda plattform.
 – Djurgården Fotbolls verksamhet blir allt mer internationell både på och vid sidan av planen. Det är därför väldigt viktigt och bra att vi har förlängt och utökat vårt samarbete med Corpay som är en mycket uppskattad partner. Djurgården Fotboll verkar på en internationell marknad och då gäller det att ha professionella och pålitliga samarbetspartners som underlättar vårt arbete och möjliggör lönsamma och trygga affärer även framöver, säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners, CCO
 

Om Corpay

Corpay är en global ledare inom företagsbetalningar och hjälper företag av alla storlekar att bättre spåra, hantera och betala sina utgifter. Corpay förser sina kunder med ett omfattande produktsortiment av onlinebetalningslösningar inklusive fakturabetalning, AP-automatisering, globala betalningar, valutariskhantering och kommersiella betalningskortprogram. Som den största kommersiella utfärdaren av Mastercard i Nordamerika hanterar Corpay över en miljard transaktioner varje år. Corpay är en del av FLEETCOR (NYSE: FLT) portfölj av varumärken. För mer information, besök www.corpay.com.

 

Senaste nyheter

Relaterat