Företag

Förtursdagarna – så här fungerar det

  • Biljetter
  • Säsongskort
  • 5 dec 2023

Förtursdagarna pågår mellan tisdag den 5 december 10:00 och torsdag 7 december 23:59.   Här hittar du allt du behöver veta inför släppet. 

Under Förtursdagarna kan du som säsongare byta plats eller köpa till fler säsongskort. De som har tillgång till Förtursdagarna är säsongare 2023 och/eller klara säsongare 2024. Även du som ställt dig i kön till Sofialäktaren på SOFIA2024.se har möjlighet att köpa säsongskort på Sofialäktaren under perioden. 

Byta plats 

Har du förlängt din befintliga plats men är intresserad av att byta? Under förturen kan du se alla tillgängliga platser. Om du eller ditt sällskap hittar nya platser, köp de nya platser du vill ha. Kontakta sedan [email protected] för att ordna återköp på din första order. Vänligen uppge ordernummer för båda dina ordrar i mailet – och var tydlig med vilken order som ska återköpas. 

Är ni flera personer som ska köpa platser tillsammans så rekommenderar vi att en person ansvarar för köpet och för kommunikationen med Djurgården Fotboll. 

Kö till Sofialäktaren 

Är du uppskriven till kön så har du möjligheten att köpa säsongskort på Sofialäktaren under Förtursdagarna. Det finns inga garantier att antalet tillgängliga platser täcker det stora intresset. Du kan välja mellan Sofia Övre eller Sofia Nedre. Det går bra att ställa sig i kön t o m måndag 4 december 23:59 för att hinna få din länk till förturen. 

Samtliga som har tillgång till förturen kommer få mail under måndag den 4 december med instruktioner. 

Medlemskap 

För att kunna köpa säsongskort, oavsett sektion, behöver du ha ett giltigt medlemskap i Djurgården Fotboll som sträcker sig minst till 31 oktober 2024. Har du inget giltigt medlemskap kan du teckna ett i samband med köpet. Medlemskapet löper i 12 månader från det att du betalar. Är du medlem sedan tidigare förlängs ditt medlemskap med 12 månader.

All information om säsongskort 2024 hittar du här.  

Har du några övriga frågor om säsongskort, vänligen kontakta Djurgården på [email protected] 

Blåränder går aldrig ur!

Senaste nyheter

Relaterat