Företag

Jesper Löfgren på lån till BP

  • Herrar
  • A-lag
  • 31 aug 2023

Djurgårdens mittback får Grimsta som ny hemmaarena under hösten.

Torsdagen är så kallad ”deadline day” för det svenska transferfönstret och det blir en sista truppförändring för Djurgårdens del där mittbacken Jesper Löfgren nu lånas ut till Brommapojkarna under hösten - från den 1 september fram till 31 december.

En väl fungerande lösning för alla inblandade parter där speltid och en bra miljö som alltid är viktiga faktorer, enligt  sportchef Bosse Andersson.
– Vi har haft intresse från flera olika klubbar på sistone gällandes både Jesper Löfgren och Carlos Moros Gracia och sett över hur vi ska hantera situationen. Sedan har Brommapojkarna hört av sig med en konkret förfrågan om att låna Jesper under hösten - och ju närmare man kommer deadline day så blir läget allt skarpare. För Jespers del är speltid givetvis en viktig faktor och efter att ha fört gemensamma diskussioner om ett miljöombyte har vi nu landat i en utlåning till BP. Det innebär fortsatt allsvenskt spel i en bra och närliggande miljö där låneperioden sträcker sig fram till årsskiftet, summera Bosse.

Senaste nyheter

Relaterat