Företag

Biljettinformation till cupfinalen den 1 maj

  • Herrar
  • A-lag
  • Biljetter
  • Lösbiljetter
  • 5 apr 2024

Biljetterna till finalen i Svenska Cupen mot Malmö FF släpps den 11 april. Djurgården har tilldelats cirka 8 300 biljetter.

I och med att Djurgården gick obesegrade och med bara ett insläppt mål på sex matcher i Svenska Cupen väntar final mot Malmö FF den 1 maj klockan 14:00. Matchen har tidigare lottats till att spelas på Eleda Stadion i Malmö.

Svenska Fotbollförbundet, som arrangerar Svenska Cupen, har överlämnat till respektive förening att sälja de tilldelade biljetterna för respektive lags supportrar.

Vad gäller Djurgårdens tilldelade biljetter så är de cirka 8 300 till antalet och klockan 11:00 den 11 april kommer förturen för Djurgården Fotbolls medlemmar att inledas. Du som är medlem kommer att få ett mejl med länk och kod i god tid innan biljettsläppet och du kommer att kunna köpa max fyra biljetter.

Eventuella återstående biljetter efter medlemsförturen kommer att släppas till Djurgårdare som inte är medlemmar.

Biljettpriser

Kat A (långsida): 590 kr
Kat B (kurva): 390 kr
Kat C (kortsida) 310kr
Kat D (klack): 260 kr

Info från Svenska Fotbollförbundet

Svenska Fotbollförbundets ambition är att finalen i Svenska Cupen ska delas mellan finallagen och dess supportrar. Därför har utgångspunkten hela tiden varit att biljettilldelning av tillgängliga biljettkvoter ska delas lika mellan respektive finallag.

Malmö FF kommer tilldelas ca 8 500 läktarbiljetter och Djurgårdens IF ca 8 300 läktarbiljetter. Skulle något av finallagen inte nyttja sin tilldelade biljettkvot, kommer dessa biljetter tilldelas det andra finallaget.

SvFF och finallagens ambition är att leverera en fantastisk fotbollsupplevelse på plats för alla besökare. Vi ber därför respektive supportrar att respektera finallagens tilldelade biljettkvoter. Det är ej tillåtet att köpa biljetter på motståndarlagets tilldelade sektioner. SvFF, tillsammans med finallagen, kommer makulera alla biljettköp som görs av Malmö FF-supportrar på Djurgårdens IF-sektioner och vice versa.

Senaste nyheter

Relaterat