Företag

Biljettinformation inför Conference League-kvalet

  • Herrar
  • A-lag
  • Biljetter
  • 26 juni 2024

Den 25 juli spelar vi vår första kvalmatch i UEFA Europa Conference League 2024/25. Här hittar du information om biljettsläpp och avsparkstider.

Djurgården är kvalificerade för spel i UEFA Europa Conference League 2024. Vi kliver in i kvalificeringsrunda två (Q2) där första matchen spelas hemma torsdagen den 25 juli kl. 19.00, och returmötet torsdagen den 1 augusti kl. 19.00.

Från och med Q3 i UECL kommer VAR (Video Assistant Referee) att användas, så i vår första kvalomgång kommer VAR alltså inte att användas.

Biljettsläpp till hemmamatchen

Du med säsongskort på sittplats och Sofialäktaren övre kommer att få en reservation på din plats som kan hämtas ut och betalas från tisdag 25 juni 10:00. Dessa reservationer måste betalas senast torsdagen den 27 juni 23:59 om man vill ha sin plats.

Du med säsongskort på Sofialäktaren nedre kommer att få länk och kod för att köpa biljetter. Det sker fredagen den 28 juni 10:00, fram till söndagen den 30 juni 23:59. På Sofialäktaren nedre är det krav på stolar på matcherna i Europaspelet vilket innebär en kapacitet på drygt 1 800 platser. När dessa är slutsålda hänvisar vi till Sofialäktaren övre i första hand, och därefter till andra sektioner.

Förturens sista steg är att alla medlemmar i Djurgården Fotboll får möjligheten att köpa lediga platser från måndagen den 1 juli klockan 10:00 fram till tisdagen den 2 juli klockan 23:59. Ingen kod behövs – men däremot ett aktivt medlemskap. Varje medlemskap berättigar till köp av max 10 biljetter.

Allmänt biljettsläpp till hemmamatchen sker onsdagen den 3 juli 14:00.

 

VIP-Biljetter

Är du intresserad av VIP kontakta oss på [email protected] eller din säljare.

 

Biljetter till bortamatchen

Information om biljetter till bortamatchen återkommer vi med när vi vet spelplats och tilldelning av biljetter. Biljetter till bortamatcherna i Conference League släpps enbart till medlemmar i Djurgården Fotboll.

Bli medlem här: https://www.dif.se/medlem/bli-medlem-i-dif

 

Vid avancemang

Lottning av Q3 sker måndagen den 22 juli.

Lottning av Playoff sker måndagen den 5 augusti.
Lottning av gruppspelet sker fredagen den 30 augusti.

 

Senaste nyheter

Relaterat