Företag

Herrarnas schema kommande veckor

  • Herrar
  • A-lag
  • 24 juni 2024

Efter några dagars semester är herrarna igång med den kollektiva träningen igen. Så här ser kommande veckor ut inför återstarten av Allsvenskan den 8 juli för Djurgårdens del.

Vi har spelat 12 matcher i Allsvenskan och ligger på en andraplats i tabellen med 18 omgångar kvar. I och med att sommaren 2024 är en så kallad mästerskapssommar så råder nu speluppehåll i alla europeiska ligor.

Spelarna har varit lediga sedan den 4:e juni med individuella träningsprogram att följa, men nu på måndag den 1y:e juni samlas laget igen för kollektiv träning. Träningen är på Kaknäs 10:30 och i vanlig ordning är du välkommen att se alla träningar ute på Kaknäs. För uppdaterat schema över träningar för dam och herr: gå till startsidan DIF.se och scrolla ner en bit till sektionen ”DIF i veckan”.

Veckan 17-23 juni
Spelarna tränar måndag-onsdag, för att på torsdag spela en internmatch i 2x30 minuter som har avspark 10:00. Fredag och lördag får spelarna midsommarledigt och på söndag är det träning igen.

Veckan 24-30 juni
De spelare som varit iväg på landslagsuppdrag ansluter till truppen.

Träning måndag och tisdag, och sedan åker laget på ett mini-läger på Lidö onsdag och torsdag, och sedan är det träningsmatch mot IK Sirius på fredagen den 28 juni.

Träningsmatch mot IK Sirius 28 juni
Djurgården spelar träningsmatch mot IK Sirius på Enavallen i Enköping. Avsparken är 18:00 och alla under 15 år går in gratis. För övriga kostar entrén 100 kronor och du kan betala både kontant och med swish på plats (luckorna öppnar 16:00), eller köpa förköp genom att skicka ett mejl till [email protected].

Veckan 1-7 juli
Träningsvecka på Kaknäs och förberedelser inför återstarten av Allsvenskan som för Djurgårdens del innebär bortamatch mot IFK Norrköping måndagen den 8 juli klockan 19:00. Biljetter köper du här.

För uppdaterat schema över träningar för dam och herr: gå till startsidan DIF.se och scrolla ner en bit till sektionen ”DIF i veckan”.

Senaste nyheter

Relaterat