Företag

Mobill ny huvudpartner till Djurgården Fotboll

  • Partners
  • Huvudpartner
  • 19 jan 2024

Vi har den stora glädjen att hälsa Mobill välkommen som Huvudpartner till Djurgården Fotboll. Från och med säsongen 2024 och tre år framöver kommer Mobills logga pryda bröstet på världens vackraste matchtröja.

Mobill är en av Sveriges mest använda parkeringsappar med över 500 000 användare. Mobills mål är att förenkla parkering och elbildsladdning för sina användare. Med Mobill Parkering kan du snabbt och bekvämt betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Mobills tjänster riktar sig både till privatpersoner och företag.

Företaget grundades redan 2005 med mobilparkering som sin första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har man framgångsrikt utnyttjat sin expertis för att utveckla en mängd andra tjänster, inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point-of-sale-försäljning.

Mobill är inne i en kraftig expansionsfas och ett prioriterat tillväxtområde är Stockholm med kranskommuner.
– Det är oerhört glädjande att Mobill väljer Djurgården Fotboll som samarbetspartner när de ska växa i Stockholmsområdet. Det är ett kvitto på vår starka position som den naturliga samarbetspartnern när man ska nå ut i hela Stockholm. Vi ser även att Mobills tjänster kommer tillföra värde och förenkla för våra besökare såväl på Tele2 Arena och Stadion som i vardagslivet säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners på Djurgården Fotboll

Mobill kommer ha sin logga på bröstet på matchtröjorna hos alla våra lag, från vårt herrlag och damlag genom alla ungdomslag ner till minsta knattelag, vilket ger en fantastisk exponering.
– Vi har fått en större närvaro i Stockholmsområdet och vi kommer att växa ytterligare framöver. Då är det givetvis viktigt för oss att nå ut med vårt varumärke i ännu större utsträckning. Med Djurgården Fotboll blir vi en del av ett av Sveriges ledande idrottsvarumärken och ett av landets bästa affärsnätverk, säger Joakim Held, VD Mobill och fortsätter:
– Sedan har vi under alla år velat ge tillbaka till föreningslivet i de områden vi verkar. Där är Djurgården Fotboll en förening som satsar på både bredd och elit, damer och herrar, flickor och pojkar och som med Skol IF engagerar hela Stockholm och inspirerar till rörelse. Dessa delar bidrar till en helhet som är en viktig aspekt när vi väljer våra partnerskap.

Det är inte varje dag man hälsar en ny huvudpartner och tillika bröstsponsor välkommen till Djurgården Fotboll. Så här säger vd Henrik Berggren om det nya avtalet:
– Vi hälsar Mobill välkomna till Djurgården Fotboll. Som huvudpartner med exponering på matchtröjans bröst får de synlighet som är få förunnat och vi ser mycket fram emot denna resa tillsammans, säger Henrik Berggren, vd Djurgården Fotboll

Mobills tjänster och erbjudanden kommer inom kort introduceras ytterligare i våra kanaler.

Ladda ner appen redan idag!

App Store

Google Play

Senaste nyheter

Relaterat