Företag

Rami Kaib till Elfsborg

  • Herrar
  • A-lag
  • 16 feb 2024

Vi tackar den 26-årige vänsterbacken för tiden i Djurgården när han nu återvänder till sin tidigare klubb Elfsborg.

Trupprörelserna fortsätter under försäsongen och därmed är det dags att tacka av vänsterbacken Rami Kaib som nu beger sig tillbaka till sin förra klubb Elfsborg. Rami kom till Djurgården inför höstsäsongen 2023 men sejouren i föreningen blev inte optimal sett till speltiden.

Totalt blev det sex tävlingsmatcher för Rami som nu fortsätter sin fotbollsresa söderöver, med välbekanta Borås Arena som bas, och i och med detta passar han på att tacka för sin tid i DIF.
– Det här blev en bra lösning till slut och jag tackar för min korta tid i Djurgården, även om den inte blev som jag hade tänkt mig. Men det har ändå varit en lärorik period på många sätt och jag har trivts bra med lagkompisarna på Kaknäs och fått många nya vänner under min tid här. Nu blir det en återkomst till Elfsborg istället och det känns bra. När jag kom till Borås under torsdagen så var det ett fint återseende med tanke på att jag har tillbringat så många år här, berättar Rami.

 

Bosse Andersson om Ramis övergång

För sportchef Bosse Andersson har det varit parallella spår där bygget av nuvarande trupp ska gå hand i hand med vad som är bäst för den enskilda spelaren. I Ramis fall har det funnits ett intresse från Elfsborg och efter en god dialog med alla inblandade parter är nu övergången klar.
– Vi är överens med Elfsborg om en övergång av Rami Kaib. Han har varit en mycket uppskattad lagkamrat men vi tror att detta är den bästa lösningen för alla parter. Vi önskar Rami ett stort lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär och tackar honom för hans tid i Djurgården, summerar Bosse.

 

Senaste nyheter

Relaterat