Företag

Sex DIF-spelare på landslagsuppdrag

  • Herrar
  • A-lag
  • 18 mars 2024

Landslagsuppdrag väntar för Tobias Gulliksen, Miro Tenho, Rasmus Schüller, Musa Gurbanli, Samuel Dahl och Lucas Bergvall.

Det stundar ett landslagsuppehåll inför den allsvenska starten och sedan tidigare är det klart att Lucas Bergvall och Samuel Dahl kallas till svenska U21-landslagets EM-kval mot Nordmakedonien.

Men betydligt fler blåränder drar på sig landslagströjor under de kommande veckorna där nyförvärvet Tobias Gulliksen ansluter till norska U21-landslaget för landskamp borta mot Nederländerna 21 mars, följt av EM-kval mot San Marino på hemmaplan den 26 mars.

För Miro Tenho och Rasmus Schüller väntar en tripp med Finland till Wales för EM-kval den 21 mars. För att "Berguvarna" ska ta sig till sommarens EM-slutspel krävs två segrar, först borta mot Wales torsdagen den 21 mars. Blir det vinst mot Wales står en EM-biljett på spel i hemmamatchen på Olympiastadion den 26 mars. Då ställs Finland mot Polen eller Estland.

Slutligen ansluter Musa Gurbanli till Azerbajdzjans landslag för landskamper i Baku mot Mongoliet den 22 mars samt Bulgarien den 25 mars.

Senaste nyheter

Relaterat