Företag

Clinics

Clinics är 2.5 timme av intensiv träning centrerad kring en specifik fotbollsfärdighet, ledd av Djurgårdens akademitränare.

Under säsongen 2022 kommer vi att erbjuda inspirerande, lärorika och välplanerade Clinics där spelare ges möjligheten att förbättra specifika fotbollsfärdigheter. Våra Clinics är intensiva fotbollspass som kräver att spelaren är ambitiös och motiverad till träning och utveckling av sin fotboll. Varje Clinic pågår i 2.5 timme, bedrivs på Hjorthagens IP och präglas av ett inspirerande ledarskap från våra välutbildade akademitränare.

Vi har plats för sammanlagt 15 spelare per åldersgrupp och Clinic. Först till kvarn! 
Varje Clinic kostar 350kr. 
Clinics för målvakt kostar 500kr, detta för mindre grupper och mer individualisering.

Betalningen görs till BG-nummer 342-8893, först då betalningen är genomförd är anmälan komplett. Ange spelarens namn och den/de dagar deltagandet gäller i betalningen, t.ex. "Namn clinic torsdag" alternativt "Namn clinic mån tis ons". 
Eventuell avbokning sker senast en vecka innan clinic och kommer att debiteras med en administrationsavgift på 300:-. 

För de spelare som önskar finns möjligheten att köpa till vårt träningskit från Adidas för 400 kr. Observera att det inte kommer att serveras någon lunch, men spelare som deltar vid två Clinics får gärna äta medhavd lunch. Personal finns på plats.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Clinics Sportlov
Clinics Påsklov
Clinics Höstlov
Clinics 4 november på Tele2 Arena
Målvaktsclinics Sportlov
Målvaktsclinics Påsklov
Målvaktsclinics Höstlov