Företag

Här är Djurgårdens andratröja 2020

  • Herrar
  • A-lag
  • 4 apr 2020

Rött är tillbaka, här är vår andratröja för damlaget och herrlaget 2020!

I dag, lördag den 4 april klockan 13:00, skulle årets första Allsvenskan match spelas. Som regerande mästare skulle herrarna inleda säsongen med bortamatch mot Örebro med många tusentals Djurgårdare på plats. Två timmar senare skulle även damerna inleda sin allsvenska säsong, även den på bortaplan, mot Kristianstad.

Men på grund av rådande samhälleliga omständigheter får vi vänta på de matcherna, men vi känner av att intresset, engagemanget och kärleken till Djurgården är påtagligt även under den här tiden.

Vi är därför glada över att kunna presentera bortatröjan för 2020! Efter några års vila är den röda färgen tillbaka. Kärlekens färg, en kärlek vi och alla Djurgårdare känner till klubben på såväl hemma- som bortaplan.

När säsongen 2019 summerades toppade vi inte bara den allsvenska tabellen, vi toppade även listan över antalet supportrar på plats på bortamatcherna. Vi är inte bara Stockholms Stolthet, kärleken och stoltheten över Djurgården finns även utspridd i hela Sverige.


Tröjan finns i Djurgårdsbutiken och på DIFshop.se från och med i dag, lördag klockan 13:00. Den finns i storlekarna XS-XXXL och kostar 799 kronor. För dig som är medlem kostar den 719 kronor.

Vill du trycka namn och nummer på tröjan kostar det 200 kronor extra. Tröjan kommer inte att komma som Player Edition.

Under helgen har vi fri frakt för köp över 600 kronor på difshop.se. Använd koden AWAY2020.

Vi hoppas att årets andratröja kan väcka minnen, varma känslor, och glädje över att vi någon gång står där tillsammans igen och sjunger fram vårt lag!

Rött för blodet genom hjärta och ven,
gult för solens värmande sken.
Blått för himmel, regn, och hav.
Stockholms Stolthet, vårat lag!

#TillsammansförDIF

Senaste nyheter

Relaterat