Företag

Ny webshop lanserad – välkommen till DIFButiken.se

  • Souvenirer
  • 3 juni 2020

DIFButiken.se är adressen som gäller till den nya webshopen för Djurgården Fotboll.

I frånvaro av fotbollsmatcher (tävlingsidrotten har fått klartecken att spelas från den 14 juni, läs mer här) för damlaget och herrlaget är det ändå mycket annat som händer inom föreningen. På fotbollsplanen rullar ungdomsverksamheten vidare med både träningar och matcher anpassade efter myndigheternas riktinjer. Vi tackar för alla föräldrars förståelse och hjälp med att inte skapa samlingar på över 50 personer i publiken på dessa matcher, och att ni fortsatt hjälper oss med detta!

Vår verksamhet Vår Stad med Minicamper och spontanfotboll fortsätter med full kapacitet och i vårt idoga engagemang med att sätta Stockholms barn i rörelse. Läs mer om den verksamheten här.

Även utanför de kritade linjerna är verksamheten igång inom Djurgården och under de senaste dagarna har Djurgårdsbutiken kunnat presentera dubbla nyheter:

1) Dels släppte vi den nya hemmtröjan i fredags, med en design som av allt att döma gillas av merparten av alla Djurgårdare och som många valt att köpa redan nu. Du kan läsa och se allt om tröjan här. Tröjan säljs i butik på Djurgårdsbutiken och Adidas Store i korsningen Sveavägen/Kungsgatan.

Tröjan finns i dam-passform, i juniorstorlekar, som långärmad, och i herrstorlekar.

2) Dels presenterade Djurgårdsbutiken den nya webshopen under måndagen! Även här kan du förstås köpa den nya matchtröjan, och så klart massor av fler fina souvenirer och Djurgårdskläder. Vi uppmanar alla, även om du inte tänkt köpa något, att besöka den nya webshopen och se den nya digitala hemvisten. Är du medlem och vill handla med dina 10% rabatt som du alltid är berättigad till har du fått ett mejl från oss om hur du går till väga. Är du inte medlem? Bli det nu, här.

Två fina nyheter från Djurgårdsbutiken alltså, och snart får vi äntligen se våra representationslag (damlag och herrlag) spela tävlingsmatcher igen! Herrarnas allsvenska matcher kommer att sändas på DPlay. Om du tänkt teckna ett abonnemang så gör det gärna via den här länken så går en bra summa till Djurgården Fotboll.

Klicka här så kommer du till den nya webshopen DIFButiken.se!

Senaste nyheter

Relaterat