Företag

Djurgårdsbutiken expanderar - byter lokal i mars

  • Souvenirer
  • 16 feb 2022

De nya lokalerna medför ett lyft för Djurgårdsbutiken på alla plan. Just nu pågår en flyttrea i de lokaler vi snart kommer att lämna.

Sommaren 2017 öppnade Djurgårdsbutiken i Globen Shoppings norra del, nära bland annat McDonalds. Fotbollen och Hockeyns gemensamma souvenirbutik har sedan dess blivit en stor succé, och nu fem år efter öppningen, är Djurgårdsbutiken redo för en större kostym.

Från och med i mitten av mars är alla Djurgårdare välkomna till den nya butiken som ligger i den södra änden av shoppingcentret, mellan H&M och Stadium, ovanför ICA.
– Det är en seriös och långsiktigt satsning vi gör för att glädja alla medlemmar och supportrar som vill klä sig i Djurgårdens färger på både match och till vardags, säger Tommie Lindberg, verksamhetsansvarig för Djurgårdens Merchandise HB.

Under de senaste åren har butiken ökat sin omsättning och framför allt har försäljningen online har vuxit ordentligt, något som medfört logistiska utmaningar. De nya lokalerna rymmer även ett nytt e-handelslager i anslutning till butiken som kommer att effektivisera arbetet med e-handeln och ge alla supportrar ännu bättre service.
– Den nya etableringen skickar en signal om att vi är seriösa i det vi gör och att vi vill befästa vår position som en av Nordens mest framgångsrika föreningar inom detalj- och e-handel. Det är med stolthet och en stor portion ödmjukhet som vi nu tar oss an nästa steg genom denna nyetablering, säger Tommie Lindberg.

Lokalen för den nya butiken är cirka 100 kvadratmeter större än den nuvarande och kommer att bli ett lyft för supportrar, personalen i butiken, och Djurgården i stort.

Öppettiderna påverkas

De sista dagarna inför flytten (som är planerad till mitten av mars) kommer öppettiderna i den gamla butiken att påverkas. Vi ber om visad hänsyn för detta och ber dig att hålla utkik i Djurgårdsbutikens sociala medier för uppdaterad information. Vi kommer även att informera om varierande öppettider för butiken i våra kanaler med så god framförhållning som möjligt.

Flytt-REA

Just nu pågår en flyttrea i den nuvarande butiken. Massor av kläder för såväl barn, kvinnor, och män finns till nedsatta priser för att lösgöra plats och minska lagret som behöver flyttas över till de nya lokalerna. Välkommen att besöka butiken i Globen Shopping och rea-fliken på DIFbutiken.se.

Mer exakt info om nyöppningen kommer i våra kanaler när det närmar sig.

Senaste nyheter

Relaterat