Företag

Se DIF PA16 i lördagens derby mot AIK

  • Ungdom
  • U16
  • 12 feb 2021

SolidSport sänder derbyt på Skytteholms IP med start kl.14.30 på lördag.

Akademiverksamheten är igång inför säsongen och DIF PA16 spelade sin första match för året förra helgen där det blev seger med 6-2 mot Hammarby. Nu väntar ett nytt derby mot AIK på lördag kl. 14.30, en match som du kan se för på SolidSport för 29 kr, klicka här för att beställa matchen.

För PA16-tränare Ramin Sepasis del hoppas han på en ny fin insats mot AIK efter att ha sett många positiva indikationer från laget i förra helgens derby.
– Ännu ett tufft derby väntar efter förra veckans premiärmatch mot Hammarby där vi stod för en bra prestation. Man har sett på spelarna under träningsveckan att detta är en match dom verkligen ser fram emot, berättar Ramin som är förhoppningsfull inför det kommande fotbollsåret.
– Det ska bli en rolig och utvecklande säsong. Vi har behållit stommen från förra årets trupp samtidigt som många nya spelare har valt att fortsätta sin utbildning hos oss, ett kvitto på att vi bedriver en bra verksamhet. PA16 består av en grupp individer som är oerhört ambitiösa och målmedvetna med sin fotboll, vilket syns i den dagliga verksamheten. Vi har även många duktiga tränare och specialister i blocket PA16-19, så den samlade kompetensen tillsammans runt spelarna är väldigt hög vilket i sin tur kommer hjälpa spelarna med nästa karriärövergång.

AIK P16 - PA16 lördag 14.30, Skytteholms IP.
Beställ matchen här.
 

Senaste nyheter

Relaterat