Företag

Biljetter till hemmamatchen mot HNK Rijeka

  • Biljetter
  • Lösbiljetter
  • 21 juni 2022

Från och med i morgon, tisdag, kan medlemmar och du med säsongskort köpa biljetter till vår hemmamatch mot kroatiska HNK Rijeka i den andra kvalrundan av UEFA Europa Conference League.

Vår hemmamatch i dubbelmötet mot HNK Rijeka i UEFA Europa Conference League spelas torsdagen den 28 juli på Tele2 Arena. Avsparkstid blir klart senare i veckan, men önskemålet som skickats in till UEFA är avspark 19:00 och vi inväntar på att få det bekräftat. Det är returmatchen efter att vi en vecka tidigare har mött kroaterna på bortaplan, här kan du läsa mer om biljetter till bortamatchen. 

Biljetterna till hemmamatchen börjar säljas via förtur till våra säsongskortsinnehavare och medlemmar i morgon, tisdagen den 21 juni klockan 10:00. Medlemmar och säsongare kommer att få ett mejl med biljettlänk i god tid innan det biljettsläppet. Förturen pågår till torsdag 23 juni klockan 12:00. Du kan köpa upp till 10 biljetter per köp. 

Initialt öppnar vi alla sektioner utom Östra övre (sektion B320-B333) till den här matchen, men är efterfrågan stor öppnar vi fler sektioner. Det finns ingen möjlighet att få förtur på att boka just din säsongskortsplats, men köper du biljett under tisdagen kommer du med stor sannolikhet kunna köpa biljetter på den sektion du vill sitta på.  

Varför inte passa på att testa en annan sektion eller rad? Eller bjuda med några extra kamrater? 

Värt att tänka på är att på Sofialäktaren ståplats kommer det att vara numrerade platser med stolar, vilket medför att kapaciteten på Sofia nedre är drygt 1 800 platser. Men även Sofia övre är öppen för försäljning. Säkra en plats under förturen som startar i morgon, tisdag, klockan 10:00!

Om du blir medlem efter tisdag klockan 10:00 så mejla [email protected] för att få ta del av länken.

Du som inte är medlem eller säsongare kan köpa biljetter från och med torsdag 23 juni 14:00.

Här hittar du biljettinformation rörande bortamatchen.

Senaste nyheter

Relaterat