Företag

Isak Hien på väg till Hellas Verona

  • Herrar
  • A-lag
  • 24 aug 2022

Djurgårdens försvarsgigant har fått tillåtelse att resa ner till Italien för att undersöka sina framtida möjligheter.

När Isak Hien anslöt till Djurgården från Vasalund inför säsongen 2021 var det en värvning som betecknades som intressant och spännande men som inte skapade de feta rubrikerna om briserande transferbomber. Nyligen omskolad från forward till mittback sågs han som ett löfte på tillväxt som skulle få gott om tid på sig att växa in i Djurgården.

Men under 2022 accelererade en redan lovande utveckling som mittback upp i raketfart och Isaks försvarsinsatser i Allsvenskan och Conference League har väckt mycket uppmärksamhet under våren - både i mediala sammanhang men självklart också på den internationella transfermarknaden med ett koppel av intresserade klubbar som velat värva honom.

Nu närmar det sig skarpt läge när Isak beger sig ner till Verona under torsdagen efter samtal med Serie A-klubben.
– Jag är väldigt tacksam för att jag har fått tillåtelse av Djurgården att åka till Italien för att undersöka mina framtida möjligheter nere i Verona, berättar Isak inför resan.

För sportchef Bosse Anderssons del har det varit en hektisk period med tanke på det stora intresset för Isak, men nu kan ett avtal komma allt närmare.
– Djurgården och Hellas Verona har en överenskommelse om Isak Hien som nu har fått tillåtelse av oss att åka ner till Italien under torsdagen. Vi återkommer med mer information kring Isak längre fram när vi har alla fakta på bordet, summerar Bosse.

Senaste nyheter

Relaterat