Företag

Tack för den här tiden Kalle Holmberg 

  • Herrar
  • A-lag
  • 25 nov 2022

Efter tre år i den blårandiga tröjan rör sig Kalle nu vidare mot nya mål.

Det har blivit dags att ta farväl av Kalle Holmberg - en alltid lojal och hårt arbetande lagspelare som varit oerhört uppskattad, såväl för sina mål och prestationer på planen som för hans föredömliga uppträdande och personlighet vid sidan av. 

Sedan ankomsten inför säsongen 2020 har ”Kalle Kula” hunnit med 15 mål och 7 assister på sina 52 matcher från start i Allsvenskan och Svenska Cupen (totalt 79 matcher om man räknar med inhopp). Men nu har det blivit dags för ett nytt steg på fotbollsresan och Kalle tackar därmed för sig och skickar följande hälsning till Djurgårdsfamiljen:

"Stort tack för mina tre år i blårandigt. Jag är enormt stolt och tacksam för att ha spelat för Djurgårdens IF. Det finns otroligt många minnen som jag tar med mig från tiden här och inte minst året som varit. Europaresorna har varit helt magiska, stödet i Gent är något jag aldrig glömmer.

Det är alltid speciellt att gå in på ett fullsatt Tele2 med er i ryggen, ni lyfter laget varje match. Det kommer jag verkligen att sakna. Även vardagen på Kaknäs kommer jag att sakna, jag har träffat många personer varav några kommer att vara vänner för livet. Det var verkligen speciellt när jag efter tre år skulle säga hejdå till alla, då brast det. Det betyder att jag trivts från första dagen och att alla välkomnade mig bra. 
Stort tack för allt!"
/ Kalle Holmberg 17
 

Bosse Andersson: ”En otroligt härlig person och lagspelare”

För sportchef Bosse Anderssons del har det blivit dags att tacka av en väldigt uppskattad spelare i hela föreningen som varit bidragande till Djurgårdens framgångar både på och utanför planen.
– Kalle Holmberg har ju haft ett utgående kontrakt och han kommer att se sig om efter en ny klubbadress. Därmed får vi tacka Kalle för hans tid hos oss - en otroligt härlig person och lagspelare som tagit stort ansvar i spelargruppen både på och utanför planen. Han har varit viktig i vår vardag ute på Kaknäs och en väldigt omtyckt lagkamrat. Så det är klart att det blir känslomässigt när vi nu går skilda vägar och vi får tacka Kalle för han tre år hos oss, han har varit fantastisk att jobba med och vi önskar honom ett stort lycka till i hans nästkommande förening, summerar Bosse.

Senaste nyheter

Relaterat