Företag

Uppdatering kring biljetter till bortamatchen mot Gent

  • Biljetter
  • Lösbiljetter
  • 23 sep 2022

Djurgården tilldelades 1 007 biljetter till bortamatchen mot Gent men när biljetterna släpptes var det långt ifrån alla som ville köpa biljett som fick tag i en. Här är senaste och dessvärre slutgiltiga infon kring biljettläget.

Efter konstruktiv dialog med Gent, där vi gemensamt jobbat på flera alternativa lösningar för att kunna upplåta fler biljetter till matchen för Djurgårdssupportrar, har nu ett slutgiltig besked kommit från de belgiska myndigheterna: inga fler sektioner får öppnas upp för gästande supportrar.

Avslaget beror på att man inte kan garantera säkerheten inne på Ghelamco Arena då det är en så kallad ”öppen” arena där endast sektionerna avsedda för gästande supportrar är avgränsade. Myndigheterna rekommenderar vidare att supportrar som saknar matchbiljett ej ska resa till Belgien.

Djurgården Fotboll vill härmed framhäva att Gent varit medgörliga och konstruktiva i att hitta lösningar, men där myndigheterna med stöd av belgisk lag inte godkänt de föreslagna säkerhetsplaner som Djurgården Fotboll och Gent gemensamt presenterat.

Köp istället biljett till hemmamatchen mot Gent som spelas den 13 oktober klockan 18:45.

Senaste nyheter

Relaterat