Företag

Better You förlänger som officiell partner till Djurgården Fotboll

  • Företag
  • Partners
  • 4 maj 2023

Partnerskapet utökas och förlängs under 2023.

Djurgården Fotboll har haft ett utmärkt samarbete med Better You i olika former under ett flertal år och förra året tog de steget upp som officiell partner. Följaktligen är det väldigt glädjande att Better You nu förlänger som officiell partner under 2023.

Att hälsa, kost och träning hänger ihop vet alla - vilket rimmar väl med Djurgården Fotbollsverksamhet som ligger långt fram i såväl sitt tränings- som nutritionsupplägg. Ett faktum som är väldigt sporrande, enligt Johan Cidvall, vd på Better You AB
- Vi hoppas så klart kunna fortsätta hjälpa varandra som tidigare även under 2023. Att Djurgården Fotboll tar ett stort samhälls- och jämställdhetsansvar tycker vi är väldigt viktigt. Elitidrottare vet vikten av bra kost och kosttillskott som är rena och naturliga. Många av Djurgårdens spelare har använt våra produkter långt innan vi blev partners och det skapar en genuinitet som stärker oss också. Vi ser verkligen framemot ett fortsatt samarbete, säger Johan.
 
Något som Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners, instämmer till fullo i.
– Att Better You väljer att  ytterligare utöka sitt engagemang och fortsätter som officiell partner till Djurgården Fotboll är oerhört roligt och ett kvitto på att vi verkligen levererar värde åt våra partners. Nöjda partners som väljer att utöka sitt engagemang är det bästa omdöme man kan få på sin verksamhet. 
– Better You erbjuder naturliga kosttillskott och ser till så att våra lag får optimala förutsättningar att sköta sin kost och prestera på topp. Better You är ett företag som strävar framåt för att ständigt utvecklas och erbjuda de bästa produkterna på marknaden. Tillsammans kommer vi arbeta för att prestera på topp såväl på som utanför planen, säger Daniel.

Senaste nyheter

Relaterat