Företag

Better You förlänger som officiell partner till DIF Fotboll

  • Företag
  • Partners
  • 17 apr 2024

Ett framgångsrikt samarbete inom hälsa, kost och träning fortsätter över 2024.

Sedan ett flertal år tillbaka har Djurgården Fotboll och Better You haft ett fruktbart samarbete och inför säsongen 2022 anslöt Better You som officiell partner. Nu har partnerskapet förlängts ytterligare ett år vilket gläder Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll.
– Det är väldigt roligt att vi fortsätter vår framgångsrika resa tillsammans med Better You. Samarbetet är mycket uppskattat och ger våra lag optimala förutsättningar att prestera och återhämta sig mellan träningar och matcher, vilket givetvis är en grund för att man ska kunna nå bra resultat, förklarar Daniel.

En uppskattning som är ömsesidig, enligt Johan Cidvall, vd på Better You AB.
– Vi är stolta över att fortsätta vårt samarbete med Djurgårdens IF Fotboll under ännu ett spännande år. Att kombinera hälsa, kost och träning är en grundläggande princip som vi båda inser är avgörande för prestation och välbefinnande. Att Djurgården är dedikerade när det handlar om att ligga i framkant beträffande såväl träning som näringsupplägg är inspirerande och en perfekt matchning för oss på Better You, berättar Johan som betonar vikten av kontinuitet.
– Vi hoppas givetvis kunna fortsätta hjälpa varandra likt tidigare år. Det samhälls- och jämställdhetsansvar som DIF Fotboll står för är centralt för oss. Många av Djurgårdens spelare har använt våra produkter långt innan vi blev partners och det skapar en genuinitet som stärker trovärdigheten i samarbetet. Elitidrottare förstår vikten av bra kost och kosttillskott som är rena och naturliga. Vi ser med glädje fram emot ett förlängt samarbete.

Senaste nyheter

Relaterat