Företag

DIF och Sara Olai går skilda vägar

  • Damer
  • A-lag
  • 6 jan 2023

Vi tackar Sara för hennes tid i Djurgården när hon nu rör sig vidare mot nya utmaningar.

Efter två års spel i Djurgården väntar en ny klubbadress för ytterbacken Sara Olai under kommande säsong. Hon kom till DIF från IK Uppsala inför säsongen 2021 och har spelat 46 damallsvenska matcher och 8 matcher i Svenska Cupen med sex mål och tre assister i poängkolumnen.

Nu väntar dock ett nytt steg på fotbollsresan för Sara som därmed tackar för sig i Djurgården.
– Jag skulle vilja säga tack till hela Djurgårdsfamiljen för två fina år. Tack till alla lagkamrater, tränare, kanslipersonal, funktionärer och förstås alla supportrar. Jag kommer bära med mig många fina minnen och framför allt den fantastiska känslan av att kliva in på Stockholmsstadion i Djurgårdströjan. Vi kanske ses igen i framtiden, sammanfattar Sara.
 

Jean Balawo om Saras sorti

Vintertider innebär som alltid rörelser i truppen. För sportchef Jean Balawo är rådande säsong inget undantag och denna gång innebär det en avtackning av Sara Olai.
– Det känns tråkigt att meddela att vi går skilda vägar. Sara har gett oss bra energi, drivit på och gnuggat hårt i träning. Men ibland behöver man se efter andra riktningar och ta nya steg för att ge oss möjligheten att kunna gå framåt. Med detta sagt har vi landat i att titta på andra alternativ i vissa positioner. Därmed tackar vi av Sara för hennes tid och fina prestationer hos oss och önskar henne ett stort lycka till på hennes fortsatta fotbollsresa, summerar Jean.

Senaste nyheter

Relaterat