Företag

NordVPN förlänger samarbetet med DIF Fotboll

  • Företag
  • Partners
  • 6 mars 2023

Den här säsongen erbjuds alla Djurgårdare specialpris på ett ultimat cybersäkerhetspaket.

Det är med stor glädje som NordVPN nu meddelar att de har förlängt sitt partnerskap med Djurgården Fotboll. NordVPN är världens mest avancerade leverantör av VPN-tjänster (virtual private network) och ser fram emot att vara föreningens officiella partner för andra året i rad.

Därmed fortgår ett framgångsrikt samarbete tillsammans med DIF Fotboll för att säkerställa ett ultimat skydd mot cybersäkerhetsrisker för alla Djurgårdare med hjälp av NordVPN:s specialpaket.
– Vi är oerhört glada över att NordVPN väljer att utöka och förlänga sitt partnerskap med Djurgården Fotboll. Säsongen 2022 var ett oerhört framgångsrikt år, både på och vid sidan av planen, och tillsammans med NordVPN satsar vi vidare mot nya framgångar. Det känns även bra att kunna erbjuda alla Djurgårdare förmånliga villkor för att förbättra sin Internetsäkerhet. NordVPN  är marknadsledande och driver utvecklingen inom sitt segment, precis som Djurgården Fotboll. Så det känns som en perfekt matchning, säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll.

Partnerskapet kommer också syfta till att främja supportrarnas kunskap om vikten av cybersäkerhet i deras dagliga liv och hur VPN-tjänster kan bidra till integritet och säkerhet online.
– We’re very happy to extend our partnership with Djurgården Fotboll, who we are big fans of. This season we plan to surprise club supporters with multiple giveaways and make sure they get the best experience using our products, säger Laura Tyrylyte, Head of Public Relations för NordVPN.

NordVPN är ett användarvänligt cybersäkerhets- och online-integritetsverktyg som erbjuder ett av de bästa priserna på marknaden och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti för nya kunder. Verktyget har över 14 miljoner användare och dess infrastruktur sträcker sig över 5 000 servrar i 60 länder över hela världen. Dessutom är NordVPN erkänt som den snabbaste VPN-tjänsten på marknaden, och den har en inbyggd Threat Protection-funktion som blockerar skadliga annonser, webbplatser och skadlig kod.

NordVPN tillåter användare att hålla sig privata online, surfa säkert på internet och få tillgång till personlig information eller arbetsfiler. Dessutom skärmar verktyget den mörka webben för att se om konton som är associerade med användarens e-postadress har läckt ut av andra leverantörer av onlinetjänster. Användare kan säkra upp till sex olika enheter. Verktyget är viktigt under internationella resor.
 

Om NordVPN

NordVPN är världens mest avancerade VPN-tjänstleverantör och används av miljontals internetanvändare över hela världen. NordVPN tillhandahåller dubbel VPN-kryptering och Onion Over VPN samt garanterar integritet med noll spårning. En av de viktigaste funktionerna i produkten är Threat Protection, som blockerar skadliga webbplatser, skadlig kod, spårare och annonser. NordVPN är mycket användarvänligt, erbjuder ett av de bästa priserna på marknaden och har över 5 000 servrar i 60 länder över hela världen. Klicka här för mer information.

Senaste nyheter

Relaterat