Företag

NordVPN förlänger sitt partnerskap med DIF för tredje året

  • Partners
  • Företag
  • 2 apr 2024

Vi kan med glädje konstatera att NordVPN förlänger sitt strategiska partnerskap med Djurgården Fotboll för tredje året i rad.

För Djurgården är NordVPN ett välbekant namn vid det här laget. De senaste två säsongerna har Cybersäkerhetsföretaget inte bara erbjudit våra supportrar betydande rabatter, utan även främjat kunskaperna inom digital säkerhet och ökat medvetenheten om hur viktigt det är att inte lämna sitt onlineförsvar till slumpen.

Se det senaste specialerbjudandet här.  

Donatas Mankus, NordVPN:s Country Manager i Sverige, ser fram emot det fortsatta samarbetet.
– Ändra aldrig på en vinnande laguppställning, sägs det, och vi är väldigt glada att kunna fortsätta vår resa tillsammans med Djurgården ännu en säsong, säger han. Det senaste året har tydligt visat hur sårbara vi är för de cyberhot som omger oss idag. Samtidigt som DIF blickar mot den absoluta toppen av Allsvenskans tabell vill vi därför bidra med kunskap och smidiga säkerhetslösningar så att fans både kan följa klubben online och leva sina digitala liv med sinnesro. 

Med NordVPN kan Djurgårdare hålla sig säkra både på hemmaplan och resande fot. VPN-tjänsten krypterar inte bara användarnas internettrafik för att de ska kunna surfa tryggt och privat, utan erbjuder även en rad andra funktioner för cybersäkerhet – som att blockera skadliga webbsidor, skadlig kod och annonser. Med ett konto kan användaren skydda hela tio enheter, sina egna, vänners, eller familjens

Även från Djurgårdens sida är värdet i partnerskapet uppenbart.
– Det är mycket glädjande att NordVPN återigen väljer att förlänga sitt partnerskap med Djurgården Fotboll. De tjänster som NordVPN erbjuder är mer aktuella och viktiga än någonsin och det känns bra att vi kan erbjuda alla Djurgårdare förmånliga villkor för att förbättra sin internetsäkerhet även framöver, säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll

Det nya avtalet sträcker sig över 2024.

 

Om NordVPN

NordVPN är världens mest avancerade VPN-tjänstleverantör och används av miljontals internetanvändare världen över. NordVPN tillhandahåller dubbel VPN-kryptering och Onion Over VPN samt garanterar integritet med noll spårning. En av de viktigaste funktionerna i produkten är Threat Protection, som blockerar skadliga webbplatser, skadlig kod, spårare och annonser. NordVPN är mycket användarvänligt, erbjuder ett av de bästa priserna på marknaden och har fler än 6 300 servrar i 111 länder över hela världen.

Klicka här för mer information.

Senaste nyheter

Relaterat