Företag

DIF Fotboll och Din Bil / Volkswagen i Stockholm förlänger samarbetet

  • Partners
  • 28 mars 2024

Sedan 2016 har Volkswagen i Stockholm varit en oerhört uppskattad partner till Djurgården Fotboll. Ett framgångsrikt samarbete som nu förlängs med minst två år.

Vi har den stora glädjen att meddela att Djurgården Fotboll och Volkswagen i Stockholm har enats om ett nytt tvåårsavtal där Volkswagens välkända logga även i framtiden kommer exponeras på herr och damlaget shorts.
– Vi är extremt glada över att kunna meddela att Volkswagen har förlängt sitt avtal och man kommer även framöver vara en viktig del av vår verksamhet. Samarbetet har varit extremt lyckat och Volkswagens bilar och varumärke har kommit att bli starkt förknippat med Djurgården Fotboll och för spelare, ledare, supportrar och partners har Volkswagen blivit det naturliga valet när man ska köpa eller leasa bil säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll

– Vi på Volkswagen i Stockholm är stolta över att kunna förlänga avtalet med Djurgården Fotboll. Vi har sedan 2016 haft ett mycket bra samarbete med klubben och det har skapat relationer och synlighet för varumärket Volkswagen. Fotboll har en stor förankring i Stockholm och hos många av våra kunder och medarbetare, det är en riktig folksport som passar oss väl ”säger Johan Karlson, märkeschef Din Bil / Volkswagen Stockholm.

Senaste nyheter

Relaterat