Företag

Djurgårdens Merchandise växlar upp med två starka nyförvärv

  • Souvenirer
  • 23 apr 2024

Som ett led i att förstärka och utveckla verksamhetens strategiska och operationella förmåga inom inköp, produktutveckling och e-handel har vi glädjen att välkomna två nya stjärnor, Ebba Båge och Andreas Peterson, till vårt nuvarande team.

Med Andreas och Ebbas samlade kunskaper och erfarenheter inom inköp, produktutveckling och online category management från företag som HM, Tiger of Sweden, J Lindeberg, GANT, Acne, Hums Wear, etc. så känner vi oss väl rustade att möta nuvarande och framtida utmaningar inom området för inköp, produktutveckling och online-försäljning. 

Andreas och Ebba kommer att leda arbetet med inköp- och produktutveckling tillsammans, och i nära samarbete, med relevanta kollegor på Djurgården Fotboll/Djurgården Hockey samt våra huvudpartners; adidas och CCM. Andreas övergripande fokus kommer att ligga på merchandise/kläder och Ebbas på accessoarer/souvenirer, men med en naturlig överlappning inom flera kategorier.

Andreas och Ebba kommer att påbörja sitt arbete hos DMHB under våren/sommaren. Tillförordnad inköpsansvarig är verksamhetsansvarige Tommie Lindberg.

 

Djurgårdens Merchandise säljer DIF-merchandise och souvenirer i Djurgårdbutiken, på DIFbutiken.se och på matcharenorna Johanneshovs Isstadion, Stockholms Stadion samt Tele2 Arena.

Senaste nyheter

Relaterat