Företag

Information kring inställt flyg till cupfinalen

  • Partners
  • Herrar
  • A-lag
  • 15 apr 2024

Den planerade chartern av ett plan ner till Malmö för cupfinalen kommer inte att kunna genomföras. Här hittar du info från Tailor Events för berörda parter som hade bokat om vad som gäller nu.

Meddelande från Tailor Events angående det inställda flyget

Dessvärre har vi inte fått in tillräckligt med bokningar för att genomföra den planerade chartern
från Arlanda till Malmö den 1 maj. Förutsättningen för att vi ska kunna genomföra denna resa är att chartern fylls med alla 180 platser, och i nuläget har vi 90 platser bokade. Vi har letat efter ett mindre flyg att ersätta med, men då blir priset väldigt högt per flygstol, så det är heller inte ett alternativ tyvärr.
 
Vi ber om ursäkt för detta, vi har gjort allt vi kan och vi försökte verkligen få till denna resa för Djurgårdens supportrar, men vi lyckades inte denna gång.
 
För er som har betalt via vår betallänk kommer vi att göra en retur på det kort ni betalt med, pengarna skall vara åter på ert konto inom 3-5 bankdagar.
Ni som har betalt med swish kan väl svara på detta mejl med ert kontonummer inkl clearingnummer, så gör vi en överföring, vi har dessvärre inte 
möjlighet att swisha tillbaka.
 
Hör gärna av er med eventuella frågor eller funderingar och återigen ber vi om ursäkt för eventuellt obehag. Ha en fortsatt bra dag!

Med vänlig hälsning
Nellie Bengts
Tailor Events

1 maj, onsdag 14:00Eleda Stadion

Malmö FFDjurgården
0-0

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat