Företag

Intresseanmälan till bortamatchen i Q2

  • Biljetter
  • Lösbiljetter
  • Herrar
  • A-lag
  • 20 juni 2024

Det står nu klart att vi möter FC Progrès Niederkorn från Luxemburg i den andra kvalrundan i Conference League. Det finns två alternativa matcharenor att spela på och därför undersöker vi nu intresset för att åka på bortamatchen.

Djurgården möter FC Progrès Niederkorn i UEFA Europa Conference League Q2. Preliminärt börjar vi på hemmaplan 25 juli och bortamatchen spelas preliminärt 1 augusti. Datumen fastställs definitivt onsdagen den 26 juni av UEFA som undersöker om det kan uppstå krockar i städer eller på arenor som påverkar våra matcher.

Spelplats och biljettilldelning till Djurgården är inte klart. Det finns i nuläget två olika potentiella matcharenor med olika stor kapacitet. För att FC Progrès Niederkorn i dialog med oss ska kunna välja den arena med lämpligast kapacitet skickar vi ut denna intresseanmälan för att ta reda på hur många som planerar att åka till Luxemburg.

Förutsättningar för intresseanmälan

Du måste vara medlem i Djurgården Fotboll. Är du inte medlem? Bli det här.

Din intresseanmälan är inte bindande och du är inte garanterad matchbiljett i detta skede.

Du kan anmäla intresse för att köpa 1-2 biljetter.

Sista dag att skicka in intresseanmälan är tisdagen den 25 juni 12:00.

Gör din intresseanmälan här.

Vad händer sen?

Vi kommer att skicka linformation till alla som skickat in intresseanmälan innan biljettsläppet som ännu inte är fastställt. Mer information kommer efter 26 juni.

Gör din intresseanmälan här.

Har du frågor kontakta [email protected]

Senaste nyheter

Relaterat