Företag

Bärkroth om läget i Maspalomas

  • Herrar
  • 4 feb 2019

Träningslägret lider mot sitt slut och summerar man intrycken finns det många positiva bitar att ta med sig, enligt Nicklas Bärkroth. 

För Nicklas del var det emellertid inte enbart positiva tendenser då han fick tillbringa halva träningen vid sidan av planen under söndagen med en småkänning i baksidan. Dock inget att oroa sig för, enligt Nicklas.
– Vi har det rätt skönt här nere i värmen och det finns värre ställen att vara på när man ska ligga vid sidan. Man vill ju självklart alltid spela men det är ingen större fara med mig. Jag tränar för fullt imorgon igen, säger Nicklas som passade på att synka en del funderingar med tränarna vid sidlinjen.
– Det är bra att tränarna engagerar sig i oss spelare på ett individuellt plan och går in och petar i vad vi kan göra bättre. Det är viktigt för oss spelare att ta ansvar för att utveckla det samtalet så bra som möjligt för att det ska bli bra på planen.

Att engagemanget är stort märks i truppen och för Nicklas del tror han att han kommer att kunna få ut mer av sitt fotbollskunnande i år med Kim och Tolle.
– Det känns som att alla i truppen har en bra känsla inför året. Det är mycket som är nytt men det är ett spelsystem som jag har spelat tidigare och som passar mig och många andra spelare i truppen. Det är mycket fokus på passningsspel och bollskicklighet och det är precis det vi behöver för att ta nästa steg. Så det ser lovande ut, avrundar Nicklas.

Senaste nyheter

Relaterat