Företag

Fredrik Ulvestad uttagen i norska landslaget

  • Herrar
  • A-lag
  • 11 nov 2019

EM-kval mot Färöarna och Malta väntar för Djurgårdens guldhjälte.

Efter en fantastisk säsong där Fredrik Ulvestad varit starkt bidragande till SM-guldet kommer nu ytterligare ett glädjebesked för den outtröttlige slitvargen på mittfältet. Ulvestad är uttagen i norska landslagstruppen inför EM-kvalet mot Färöarna och Malta och därmed har "Ulven" möjlighet att fylla på sitt landslags-cv där han redan har en A-landskamp samt två U23-, fjorton U21- och en U20-landskamp sedan tidigare.

Glädjande även för sportchef Bosse Andersson som tycker att Fredrik får en välförtjänt landslagsplats efter en stark säsong.
– När Fredrik kom till Djurgården så hade vi några saker som fanns med i planen. Han kom hit i ett läge i karriären när han var 25 år för att bidra med att vinna titlar och det har ju blivit två titlar under hans tid med både cup- och SM-guld. En annan viktig del var även att komma hit och kunna bli landslagsspelare. Så det är klart att det här är pricken över i:et, jag vet vad det betyder för Fredrik att vara med i landslaget och det är självklart viktigt även för Djurgården. Så det är klart att man är stolt, berättar Bosse.

Senaste nyheter

Relaterat