Företag

Dags för säsongens första matcher

  • Damer
  • A-lag
  • Herrar
  • A-lag
  • 10 feb 2020

Snart är det dags för årets första matcher för såväl damerna som herrarna.

Tävlingssäsongen 2020 drar igång i och med Svenska Cupens gruppspel redan i mitten av februari – och innan dess är det dags för Djurgårdstraditionen DIF-dagen Vinter den 15 februari.

DIF-dagen Vinter är en tradition som vi införde 2013 i och med flytten till Tele2 Arena . 2019 mötte herrarna Lilleström (1-1) och 2020 är det alltså Brann som står för motståndet. I år följs herrmatchen dessutom av att damlaget tar emot Linköping ungefär en timme efter att herrarnas match blåsts av.

Matcherna på Tele2 Arena lördagen den 15 februari:
Djurgården – Brann 15:00
Djurgården – Linköping 18:00

Biljett köper du här och den gäller för båda matcherna. Just nu är cirka 2 200 biljetter sålda till matchen.

Inför matchen är du välkommen till Avspark Sofialäktaren som är ett trevligt sätt att återse vänner och andra Djurgårdare inför matchen. Mellan 12:00-13:30 är det Happy Hour på all mat och dricka som serveras. Läs mer om Avspark Sofialäktaren här.

Fotbollsklubben Brann kommer från Bergen och kallas för "Bergens Stolthet". I laget finns en svensk i form av försvarsspelaren Jesper Löfgren som tidigare spelat i Mjällby AIF.

Linköping slutade på femte plats i OBOS Damallsvenskan 2019 och satsar mot en ny stark säsong i seriespelet. I truppen återfinns bland andra stjärntrion Lina Hurtig, Nilla Fischer och Stina Blackstenius.

Köp biljett till DIF-dagen Vinter här.

Senaste nyheter

Relaterat