Företag

Vintermatchen 2020 spelas mot Brann – biljetter släpps i dag

  • Herrar
  • A-lag
  • 25 okt 2019

Djurgården tar emot Brann i genrepet inför Svenska Cupens gruppspel 2020.

Utflugen är den evighetslånga försäsongen som aldrig tycks ta slut och den stora längtan efter att se Djurgården spela match igen. Den nya verkligheten är att tävlingssäsongen drar igång i och med Svenska Cupens gruppspel redan i mitten/slutet av februari (exakt datum ännu inte fastslaget).

En tradition som vi införde i och med flytten till Tele2 Arena 2013 är att vi spelar en vintermatch som genrep omkring en vecka inför Svenska Cupens gruppspel. I år mötte vi Lilleström (1-1) och 2020 är det Brann som står för motståndet.

– Vi har ju en tradition av vintermatcher på Tele2 Arena och det är jäkligt kul att Brann kommer hit och spelar. Det är ett klassiskt norskt lag som ligger på sjätte plats i Eliteserien och det känns roligt att få dem som motståndare. De har hört talas om att det här är en bra träningsmatch så det blir hela tiden lättare att fixa bra motstånd för oss, säger sportchef Bosse Andersson.

Vid den tiden har laget varit på träningsläger och förberett sig inför säsongen, och det brukar vara en väldigt uppskattad match och ett kärt återseende mellan laget och supportrarna. Matchen spelas den 15 februari klockan 15:00 och biljetterna släpps i dag, den 25 oktober klockan 14:00 för säsongskortsinnehavare och medlemmar.

Du som är säsongskortsinnehavare och/eller medlem i Djurgården Fotboll får ett mail med all info kring tillvägagångssätt i god tid innan klockan 14:00.

Det allmänna biljettsläppet sker på måndag den 28 oktober klockan 14:00.

Fotbollsklubben Brann kommer från Bergen och kallas för "Bergens Stolthet". I laget finns en svensk i form av försvarsspelaren Jesper Löfgren som tidigare spelat i Mjällby AIF.
15 februari, lördag 15:00Tele2 Arena

DjurgårdenBrann
1-4 (1-3)

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat