Företag

KevinWalker

Nummer
8
Position
Mittfält
Längd
177
Nationalitet
Sverige
Säsonger i DIF
2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Tidigare klubbar
Örebro SK, AIK, Väsby United, Assyriska FF, GIF Sundsvall
Instagram
@kevinwalker89

För en stor del av svenska folket behövs nog ingen närmare presentation med tanke på att Kevin Walker vann Idol 2013. Men för Kevin själv har fotbollen alltid varit nummer ett och efter sin framgångsrika tid i GIF Sundsvall blev han värvad till Djurgården inför säsongen 2015.

Hårdjobbande och lojale lagspelaren Kevin trivs bäst centralt på mittfältet och brukar göra en hel del poäng i form av mål och assist. För Djurgårdspubliken presenterade han sig i sin första hemmamatch på Tele2 Arena mot HJK Helsingfors genom att mycket elegant skruva in en frispark i krysset och sedan dess har han etablerat sig som en viktig kugge på Djurgårdens mittfältet och burit kaptensbindeln säsongen 2016.

Kontraktet förlängdes med tre år inför säsongen 2018 för Kevin som klivit över 100-strecket för antal spelade matcher i den blårandiga tröjan och dessutom bärgat guld i både Svenska Cupen och Allsvenskan. Inför säsongen 2021 blev det dock skilda vägar för Djurgården och Kevin som förtjänar all heder och en stor eloge för sina fina  insatser för föreningen både på och utanför planen.
 

Kevin Walker