Företag

Så kommer lottningen gå till

  • 27 okt 2020

300 Djurgårdare i publiken på de återstående matcherna.

Djurgården får släppa in 300 åskådare på de två återstående allsvenska hemmamatcherna för herrar, förutsatt att nuvarande restriktioner och rekommendationer från myndigheterna inte ändras. Det innebär att lottning avgör vilka av våra drygt 11 000 säsongare som får se de återstående matcherna. 

Uppdatering: Lottningen av platserna till matchen mot AIK är genomförd. De 150 personer som tilldelades biljetter har blivit kontaktade av Djurgården Fotboll via SMS och via Nyhetsbrev. 2020-10-28 15:18

Information om damernas sista hemmamatch kommer inom kort.

Lottningen överses av Magnus Öhrman från Djurgården Fotbolls valberedning för att säkerställa att den genomförs på ett korrekt sätt.

Matcherna det gäller är följande:
Djurgården - AIK söndag 8 november 14:30
Djurgården - Varbergs BOIS söndag 6 december 14:30

Lottningen till matchen mot AIK äger rum onsdag 28 oktober.
Lottningen till matchen mot Varberg sker slutet av november. 

150 säsongare kommer att lottas fram
Djurgården kommer att lotta fram 150 säsongare som erbjuds plats till matchen mot AIK. Framlottad säsongare erbjuds även möjligheten att ta med en annan person som också är säsongare.

Detta beslut har fattats då vi anser att fotboll är en upplevelse som för de flesta upplevs tillsammans med vänner eller familj. Väljer du att ta med dig en person till matchen kommer ni att sitta bredvid varandra på läktaren. Har du ingen säsongare att gå med kommer du att bli placerad på egen stol.   

Ett säsongskort ger en lott i dragningen. Har du 12 säsongskort har du med andra ord 12 lotter.

Om någon av vinnarna inte har möjlighet att gå eller väljer att inte ta med sig någon extra person kommer överblivna platser erbjudas till säsongare som har lottats fram på reservlista.

Vinnarna i lotteriet kommer att bli kontaktade via SMS och e-post onsdagen 28 oktober för att bekräfta sin plats.

Utöver ovanstående gäller följande:
  • Samtliga platser i utlottningen kommer vara placerade på västra övre långsidan på Tele2 Arena.
  • Biljetterna till matchen kommer att vara personliga för att säkerställa att det är säsongare som går på matchen och för att förhindra eventuell försäljning av biljetter på andrahandsmarknaden. 
  • De som blivit tilldelade plats måste bekräfta sin plats senast torsdag 29 oktober 23:59.
  • Har platsen inte bekräftats senast torsdag 29 oktober 23:59 kommer de obesvarade platserna att gå vidare till säsongare på reservlistan.
  • För att kunna hämta ut dina biljetter behöver du vid matchtillfället kunna uppvisa antingen ID-kort, medlemskort i Djurgården Fotboll eller ditt säsongskort för 2020. 
  • 1 plats = 1 lott. Om du tilldelas plats till matchen mot AIK kommer den säsongskortsplatsen du vann på utgå från lotteriet till matchen mot Varberg. Dvs har du 4 säsongskort registrerade i ditt namn kommer du bara ha 3 lotter i dragningen till matchen mot Varberg. Även medföljande säsongares plats kommer att utgå från efterföljande lotteri. Till matchen mot Varberg kommer det med andra ord finnas 300 färre lotter i potten jämfört med matchen mot AIK. 
8 november, söndag 14:30Tele2 Arena

DjurgårdenAIK
0-1 (0-0)

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat