Företag

Handla nya matchtröjan på difshop.se

  • Föreningen
  • Souvenirer
  • 29 maj 2020

Med tanke de rådande omständigheter rekommenderar vi alla att handla den nya matchtröjan via difshop.se för att undvika trängsel i Djurgårdsbutiken.

Vi måste tyvärr, givet de Coronatider vi befinner oss i, uppmana alla våra fantastiska kunder att handla hemifrån istället för att besöka butiken under denna helg. Vi har vid alla tidigare tröjsläpp haft en stor tillströmning av många hundra kunder de första dagarna och det måste vi undvika denna gång.

Därför har ni möjlighet att handla er nya matchtröja med (nästan) gratis frakt vid alla order över 500 kr. (frakt 1 kr.)

Medlemmar som vill nyttja sin medlemsrabatt vid köp på difshop.se behöver först registrera sig på difshop.se för att sedan beställa med 10% medlemsrabatt.

Butikens öppettider den 29 maj tom den 3 juni.

Fredag 29/5 kl. 1100 - 1800
Lördag 30/5 kl. 1100 - 1600
Söndag 31/5 stängt
Måndag* 1/6 stängt
Tisdag* 2/6 stängt
Onsdag 3/6 kl. 1100 – 1800

* Djurgårdsbutiken har valt att hålla stängt den 1-2/6 (måndag/tisdag). Det gör vi av två skäl; det ena är att vi behöver kraftsamla för att packa och skicka ut stadsdelströjor till alla som väntar på sina tröjor. Det andra skälet är att vi skall lansera en ny e-handelsplattform under första delen av veckan och därför behöver vi också göra en lagerinventering av vissa produktgrupper.

Senaste nyheter

Relaterat