Företag

Målvaktsförändringar i DIF Dam

  • Damer
  • A-lag
  • 11 dec 2020

Vi tackar Kathrine Östergaard Larsen och Nichole Persson för deras tid i Djurgården.

Truppförändringarna fortgår för fullt i DIF Dam och på målvaktssidan är det dags att tacka av både Kathrine Östergaard Larsen och Nichole Persson, där den sistnämnda redan gjort klart med ny klubb och spelar för Piteå IK nästa säsong.

För Kathrines del blev det en ettårig sejour i DIF där hon spelade 17 allsvenska matcher för Djurgården under en säsong där hon bidrog till att Djurgården utmärkte sig som fjärde bästa defensiva lag i serien. Någon ny klubbadress är ännu inte klar i nuläget men med tanke på att kontraktet går ut tackar sportchef Jean Balawo därmed av Kathrine.
– Kathrine kom till oss inför säsongen och vi vill rikta ett stort tack till henne för hennes tid i DIF där hon jobbat hårt och hela tiden har varit lojal och träningsvillig. Vi önskar henne ett stort lycka till i framtiden, summerar Jean.

När det gäller Nichole beger hon sig som sagt norröver och får Piteå som ny klubbadress efter två år i Djurgården, (där hon var utlånad till BP under större delen av 2019). Även om det blev relativt glest med tävlingsmatcher för Nichole så har hon varit en viktig del av truppen och bidragit med sin seriösa inställning både under träning och match, enligt sportchef Jean Balawo.
– Vill tacka Nichole för hennes tid i DIF tröjan. Nichole har hela tiden varit professionell i sin inställning till matcher och träningar men där vi står idag så behöver hon ännu mer speltid för att nå sin fulla pontential. Vi önskar henne all lycka framöver samt hoppas att våra vägar snart möts igen.Senaste nyheter

Relaterat