Företag

Blårandiga damspelare på landslagsuppdrag

  • Damer
  • A-lag
  • 27 feb 2020

Kathrine Östergaard Larsen, Camilla Huseby, Portia Boakye, Julia Walentowicz och Hanna Ekengren gör sig redo att dra på sig landslagströjorna.

Det stundar ett landslagsuppehåll för DIF Dam under början av mars och fyra spelare är kallade för att representera sina respektive hemländer:

Portia Boakye åker med Ghanas A-landslag för att spela vänskapsturnering i Turkiet 2-9 mars där Chile, Kenya och NordIrland står för motståndet.

Kathrine Östergaard Larsen är kallad till Danmarks A-landslag inför Algarve Cup i Portugal där Norge samt Sverige/Tyskland står för motståndet i de två matcherna.

Camilla Huseby är uttagen till det norska U23-landslaget som åker till Marbella för att matcha mot Holland den 8 mars och Sverige den 10 mars.

Julia Walentowicz och Hanna Ekengren finns med i den svenska U19-truppen som beger sig till La Manga för turnening där USA, Polen och England står för motståndet.

Elvira Björklund (DIF FA19), Nea Flyborg, Nadine Allard (båda DIF FA 17) finns med i Sveriges F16-trupp som samlas på Bosön mellan 26 februari och 1 mars.
 

Senaste nyheter

Relaterat