Företag

Truppförändringar i DIF Dam

  • Damer
  • A-lag
  • 29 nov 2020

Simone Edefall, Hannah Wilkinson och Amanda Kander rör sig vidare inför 2021.

I takt med att vintern knackar på dörren ökar också takten rejält på transfermarknaden där sportchef Jean Balawo förbereder truppsammansättningen inför 2021. Något som leder till förändringar i spelartruppen och för Djurgårdens del innebär det att Amanda Kander, Hannah Wilkinson och Simione Edefall rör sig vidare i sina fotbollskarriärer.

Tre spelare som alla bidragit stort både under match och träning i DIF-tröjan, enligt sportchef Jean Balawo som personligen tackar respektive spelare på följande sätt:

 Amanda Kander
– En spelare som verkligen gav allt och lite till, en stark karaktär och en bra person att ha i gruppen.
Vad Amanda än väljer att göra i framtiden är jag övertygad att det kommer att bli grymt bra. Önskar henne lycka till i framtiden.

Hanna Wilkinson
– En spelare som inte riktigt fick det att lossna hos oss. Detta gemensamma beslut hjälper Hannah att hitta en mer passande miljö med möjlighet till speltid. Önskar även henne lycka till i framtiden och hoppas att hon landar rätt.
 
Simone Edefall
– Lite synd om Simone som gjorde en stor succé i sin gamla miljö men hon kunde aldrig riktigt visa vad hon gick för hos oss då hon inte fick vara frisk. Skadorna höll henne tyvärr borta både från försäsongen och sedan under hela hösten. Jag är övertygad att hon kommer att hitta farten igen och önskar henne lycka till.

Senaste nyheter

Relaterat