Företag

DIF möter indiska damlandslaget

  • Damer
  • A-lag
  • 19 okt 2021

Den 23 oktober gästar det indiska damlandslaget Stadion för en träningsmatch.

Det indiska damlandslaget gästar Stadion för en träningsmatch lördag den 23 oktober.– Vi ser fram emot att möta det indiska damlandslaget under uppehållet och kommer att ställa upp med bästa möjliga lag, även om det kan innebära att vi eventuellt har några spelare borta på landslagsspel som till exempel Portia Boakye, Daniela Zamora, Linda Motlhalo, Julia Walentowicz och Nellie Lilja. Men det är väldigt kul att vi får en match med internationell karaktär. Vissa spelare har inte fått uppleva A-landslagsspel men får nu spela mot internationellt motstånd ändå. Det är dessutom extra kul att få göra det på Stockholms Stadion, berättar sportchef Jean Balawo.

Indiska landslaget har ett välbekant ansikte som tränare i form av Tomas Dennerby, som tränade Djurgården under en period i mitten av 2000-talet och vann SM-guld både 2003 och 2004, samt tog Djurgården till final i Champions League 2004.

– Indien har ju Thomas Dennerby som förbundskapten och har precis dragit igång en satsning på damlandslaget och F17-landslaget som har gått bra där de har börjat vinna matcher nu. Indien kommer att möta Hammarby först den 18 oktober och sedan oss den 23 oktober så det här blir en rolig och intressant match för oss, kommenterar Jean.

Du som har säsongskort går in gratis på matchen, och för dig som inte har det kostar en biljett 50 kronor och kan köpas här eller på plats via Swish eller jämna kontanter. Entréerna öppnar 14:30. Varmt välkommen!

Senaste nyheter

Relaterat