Företag

Tre DIF-spelare ansluter till Sundsvalls DFF för match

  • Damer
  • A-lag
  • 23 juni 2021

Ellen Andersson, Julia Walentowicz och Hanna Stokki finns med i samarbetsklubben Sundsvalls trupp inför torsdagens match mot BP.

I förra veckan blev samarbetsavtalet mellan DIF Dam och Sundsvalls DFF klart (läs mer här) och redan nu på torsdag är det skarpt läge. Då ansluter Julia Walentowicz, Hanna Stokki och Ellen Andersson till Sundsvalls trupp när BP gästar NP3 Arena och för sportchef Jean Balawo innebär det betydelsefull speltid för trion som reser norröver.
– Det är extremt viktigt att kunna ge speltid och nu fär vi möjlighet till det, säger Jean som fortfarande har tillgång till spelarna enligt avtalet.
– Spelarna har ju dubbel speltillhörighet så att de kan spela både för Djurgården och Sundsvall. De kommer att fortsätta tillhöra vår verksamhet och kan åka iväg och spela match på helgen och är sedan tillbaka i träning med oss på måndag igen. Sedan blir det kanske inte varje seriematch heller utan det avgörs från gång till gång och jag hoppas att det blir en bra start för dem på torsdag.

Senaste nyheter

Relaterat