Företag

Välkommen till digitalt medlemsmöte

  • Föreningen
  • Medlem
  • 10 feb 2021

Torsdagen den 11 februari välkomnar Djurgården Fotboll alla medlemmar till ett digitalt medlemsmöte.

Ett år har gått sedan pandemin trädde in över samhället och världen. Fortfarande är vi inte ute ur mörkret, även om vi ser vissa ljusglimtar i form av vaccination mot Covid-19 som pågår sedan jul- och nyårshelgen i Sverige.
 
Med detta som bakgrund fortsätter Djurgården Fotboll att hålla medlemsmöten i digital form, något vi genomförde och uppskattades senast det begav sig.
 
Mötet kommer att sändas från Djurgårdens kansli på Tegeluddsvägen med start kl. 18:00. Mer information om vilken länk du som medlem loggar in på kommer senare under februari 2021 via mejl i takt med att mötet närmar sig.
 
Mötet kräver föranmälan per medlem. Anmäl dig snabbt och enkelt HÄR
Sista anmälningsdag är onsdag 10 februari kl. 23:59.
  
På mötet deltar Lars-Erik Sjöberg, ordförande, Henrik Berggren, vd, sportcheferna Bosse Andersson och Jean Balawo samt andra personer knutna till föreningen.

Agendan

Medlemsmötet kommer ha två huvuddelar. Ett sportsligt block med presentation av våra spelartrupper och vår akademi, och ett med fokus på arrangemang och ekonomi: säsongskort 2021, Villkorstrappan, VAR-frågan samt vad som händer när coronapandemin är över.
 
Det kommer att vara möjligt att ställa frågor under mötet, vilka tas upp i slutet av sändningen. Ni får gärna inkomma med frågor redan nu i samband med anmälan till medlemsmötet. I anmälningslänken till mötet finns den möjligheten. De frågor vi inte hinner behandla under livesändningen kommer att adresseras senare i andra forum.
 
För de medlemmar i Djurgården Fotboll som inte har möjlighet att delta den 11 februari kommer mötet att sammanfattas och publiceras i efterhand på DIF.se.
 
När? Torsdag 11 februari 
Tid? 18:00
Till anmälan
 
Välkomna till ett digitalt medlemsmöte!
 
Inte medlem? Här kan du gå med

Senaste nyheter

Relaterat