Företag

Biljettinfo inför APOEL borta den 23 augusti 

  • Herrar
  • A-lag
  • 14 aug 2022

Biljettförsäljningen har startat till bortamatchen mot APOEL i Europa Conference League för medlemmar och säsongare.

Hemmamatchen spelas onsdag 17 augusti  kl. 18:45 på Tele2 Arena och du kan köpa biljetter via följande länk: https://diffotboll.ebiljett.nu/Tickets/Choose/258?S=0 

Bortamatchen mot APOEL från Cypern spelas på tisdag 23 augusti och avsparkstiden är satt till 19:00 lokal tid (18.00 svensk tid). Biljettförsäljningen till den matchen öppnar måndag 15 augusti klockan 10:00. 

För att köpa biljetter (max två biljetter per person) måste du vara medlem i Djurgården Fotboll. Du som är medlem enbart i Järnkaminerna kan också köpa biljetter. Du anger då ditt medlemsnummer i Järnkaminerna med bokstäverna JK innan medlemsnumret, till exempel JK1234. 

Observera att i Cypern finns en lag som säger att alla supportrar som ska gå på fotboll måste registrera sig temporärt i Cyperns Sport System. Vi kommer att få mer information hur man gör detta under måndagen och mejlar ut det till alla som köper biljetter. 

Deadline för att köpa biljetter till matchen är fredagen den 19 augusti klockan 23:59.  

Priset på biljetterna är 170 kronor och biljettutlämningen sker i Djurgårdsbutiken från torsdag 18 augusti och på plats på Cypern under matchdagen. Vi återkommer med information om tid och plats. Ta med den bokningsbekräftelse du får via e-post. 

Biljetterna köper du via denna länk: https://www.difbiljetter.se/uecl23aug 

23 augusti, tisdag 18:00GSP Stadium

APOELDjurgården
3-2 (2-0)

  • MålskyttarAnton Maglica 6'Danny Blum 23'Elias Andersson 73'Marcino 74'Joel Asoro 90+3'
  • Gula kortVictor EdvardsenBesard SabovicJoel AsoroMagnus Eriksson
  • Domare Roi Reinshreiber
  • Publik (GSP Stadium)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat