Företag

Djurgården Merchandise HB söker en Inköp- och produktutvecklare

  • Souvenirer
  • 7 nov 2023

Letar du efter en spännande möjlighet inom inköp och produktutveckling? Har du flerårig erfarenhet inom området och söker en självständig roll där initiativförmåga, driv och nyfikenhet premieras? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som inköpare till Djurgårdens Merchandise HB.

Djurgården Fotboll och Djurgården Ishockey bedriver sedan 2017 souvenirförsäljningen i en samägd verksamhet med namnet Djurgårdens Merchandise Handelsbolag (DMHB). DMHB marknadsför och säljer merchandise och souvenirer på matcharenorna; Avicii Arena, Johanneshov Isstadion (Hovet), Stockholms Stadion, Stockholmsarenan (Tele2), i Djurgårdsbutiken Globen Shopping och på DIFbutiken.se samt i sociala medier

Vad erbjuder rollen?
I rollen som inköpare och produktutvecklare hos DMHB ansvarar du för att upprätthålla och utveckla den övergripande sortimentstrategin. Du har en tät dialog med leverantörer och säkerställer att ni tar fram produkter och koncept som ligger i linje med DMHBs standard och i framkant i jämförelse med liknande verksamheter i Europa. Förväntningarna är högt ställda på personen som skall axla arvet och fortsätta bidra till den utveckling och framgång som verksamheten har kopplat till försäljningen av merchandise och souvenirer.

Exempel på ansvarsområden:
• Budget och genomförandet av relevanta inköp utifrån strategin
• Utveckla och följa upp leverantöravtalsstrukturer samt upprätthålla affärsmässiga relationer med parterna
• Dokumentera och registrera inköp
• Upprätthålla och synka produktlanseringskalendern mot övergripande aktivitetsplaner
• Tätt samarbete med Djurgården Fotboll och Djurgården Hockeys relevanta funktioner

Du kommer att tillhöra ett team om 10 personer och rapporterar till verksamhetsansvarig hos DMHB.
Rekryteringen görs i samarbete med Effektiv 

Senaste nyheter

Relaterat