Företag

Tack för den här tiden Oliver Berg

  • Herrar
  • A-lag
  • 21 aug 2023

Djurgårdens norske mittfältare övergår till Malmö FF.

Efter ett drygt halvår i Djurgården har det blivit dags för 29-årige mittfältaren Oliver Berg att tacka för sig i samband med en övergång till Malmö FF. Oliver anslöt till DIF från Kalmar FF inför årets säsong och spelade totalt 24 tävlingsmatcher i den blårandiga tröjan, med en poängskörd på fem mål och fem assist.

De senaste dagarna har det dock blivit snabba ryck för sportchef Bosse Andersson gällande en övergång för Oliver, efter att en förfrågan dykt upp.
– Det har gått väldigt snabbt och vi hade kontakt med Malmö FF direkt efter matchen som ställde en förfrågan om Oliver. Därefter har det varit en bra dialog och förhandlingen har hanterats på ett väldigt professionellt sätt av alla parter. Vi gav sedan klartecken till att Oliver kunde resa ner till Malmö under måndagen i och med att föreningarna var överens.
– Vi är väl medvetna om att det är en spektakulär övergång för en spelare som kom för ett drygt halvår sedan, men ibland blir saker inte riktigt som man har tänkt sig. I slutändan blir det här bra för Djurgården och för övriga parter - vi har haft en god dialog med Oliver och Malmö som har varit tillmötesgående och visat en seriositet när det gäller att genomföra övergången. Därmed tackar vi Oliver för hans tid i Djurgården och önskar lycka till framöver på den fortsatta fotbollsresan, summerar Bosse.


Senaste nyheter

Relaterat